LOKALVÅRD SUNDSVALL

PROFESSIONELL OCH HÅLLBAR LOKALVÅRD FÖR FÖRETAG I SUNDSVALL

Vi på Mittstäd har specialiserat oss på lokalvård för företag i Sundsvall och Timrå. När ditt företag behöver en pålitlig och noggrann lokalvårdare – kontakta oss.

 

Vi jobbar med väl utarbetade metoder som gör att du som företagare alltid får bästa möjliga städning och där vi samtidigt säkerställer att våra medarbetare jobbar rätt ergonomiskt och inte utsätts för fel typer av städmedel eller kemikalier.

 

Välkommen till oss på Mittstäd!

JAG BEHÖVER STÄDBOLAG

Vanliga frågor och svar om Lokalvård Sundsvall

VILKEN TYP AV LOKALVÅRD UTFÖR NI I SUNDSVALL?

Vi på Mittstäd utför lokalvård i Sundsvall såsom trappstäd, golvvård, flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd och fönsterputsning. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda. För oss är det viktigt att följa det vi kommit överens om, därför kommer vi i tid och städar alltid för den tid du betalar för. Den största delen av vårt arbete är kontorsstädning. Behöver ditt företag både fönsterputsning, flyttstädning och städhjälp i era nya lokaler? Tveka inte att ringa oss på antingen telefon, skicka ett mail till vår e-post eller ta kontakt via vårt formulär.

HAR NI SOM LOKALVÅRDARE ETT MILJÖTÄNK?

Ja vi på Mittstäd jobbar efter ISO xx direktiv för att utföra en miljösäker och hållbar städning.

HUR KOMMER JAG IGÅNG MED ER NÄR JAG VILL HA LOKALVÅRD?

Lokalvård ser olika ut för alla våra kunder. Vi börjar med att inventera hur just ni vill att vi städar just ert/era kontor. Därefter kommer vi med ett förslag på hur en kontorsstädning skulle kunna se ut hos er. Vi upprättar då också en lista på exakt vad vi gör när vi städar ert kontor. Överenskommen beskrivning och innehåll i er städning följs oavsett vem av oss som städar hos er. Vi följer tillsammans löpande upp er städservice så att ni är nöjda med vårt arbete. Vår utbildade personal erbjuder noggrann och effektiv företagsstädning, varje gång vi är hos er.

JAG VILL HA HJÄLP AV ER SOM LOKALVÅRDARE MED FLYTTSTÄDNING AV MITT FÖRETAG I SUNDSVALL, HUR FUNKAR DET?

För att kunna ge dig en rimligt tidsplan och ta fram ett pris är det viktigt för oss med ett platsbesök. Vid mötet går vi igenom detaljer och kommer överens om vilken typ av flyttstäd du är i behov av och när det ska vara genomfört. Därefter får du en offert och vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med utfört städarbete kommer vi tillbaka och säkerställer att vi uppfyller det vi kommit överens om.

VAD ÄR FÖRDELEN MED ATT ANLITA ER SOM STÄDFIRMA FÖR MITT HEMSTÄD?

När du anlitar oss för hemstäd får du samma städerska i största möjliga mån, vilket är en trygghet för dig som kund. Vi har självklart sekretess. Företaget har kollektivavtal för vår personal, vilket innebär att vi är ett seriöst städföretag som alltid betalar skatt och arbetsgivaravgift.

JAG BEHÖVER FÅ MINA FÖNSTER PUTSADE, HUR GÖR JAG DÅ?

När du vill ha fönsterputsning, kontakta oss på telefon 010 – 14 14 900 så kommer vi ut till dig. Snabbt därefter får du ett fast pris på din fönsterputsning.

VARFÖR SKA JAG ANLITA JUST ER SOM LOKALVÅRDARDARE I SUNDSVALL?

Vi är noggranna, tydliga, punktliga och vi försöker att vara så lätta att ”ha att göra med” som bara möjligt. Om det blir problem eller att ni inte är nöjda med vårt städ så tar vi ett samtal och löser det snabbt och smidigt. För att få en kalkyl/offert på just din flyttstädning, ring oss på telefonnummer 010-141 49 00 eller skicka in din förfrågan direkt till info@mittstad.se oavsett vilken typ av städ du behöver. Varmt välkommen med din förfrågan.

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

R

Mittstäd - ISO certifierade 9001 & 14001

 • Mittstäd i Norrland AB kickade igång 2022 med att få deras ledningssystem certifierat enligt standarderna ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.
Mittstäd iso certifierade 9001 & 14001

FAKTA OM MITTSTÄDGRUPPEN

I mittstädgruppen ingår två varumärken; Mittstäd och Städkompetens och tillsammans är de 160 anställda och har en årsomsättning på 70 miljoner

 • Bolagen har entreprenader på 11 orter i Norrland
  • Sundsvall
  • Hudiksvall
  • Ånge
  • Östersund
  • Duved/ Åre
  • Härnösand
  • Örnsköldsvik
  • Umeå
  • Skellefteå
  • Luleå
  • Haparanda

Du hittar Mittstäd i ytterligare 6 städer

Städbolag Ånge

Städbolag Duved

Städbolag Luleå

Lokalvård Haparanda

Städbolag Umeå

Lokalvård Östersund

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


  Godkännande av policy

  Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter