Den första september hade Mittstäd nöjet att välkomna Sussie Johansson till rollen som Regionschef. – Vi har dubblerat vår omsättning det senaste året och för att fortsätta att kunna leverera hög kvalitet till våra kunder och ta hand om vår personal på det sätt vi vill behövde vi förstärka vårt team i ledningen – säger Lars Holmlund, VD.

Sussie har varit i branschen i över 30 år och utgår från Hudiksvall men kommer att vara 2-3 dagar på huvudkontoret i Sundsvall samt resa runt på företagets olika filialer. I rollen som Regionchef kommer hon att fokusera och ansvara för alla typer av frågor kring driften inom sitt område. Mittstäd har även startat en etablering i Hudiksvall där Sussie har en central roll. Lars avslutar – Att Sussie ansluter till hos på Mittstäd och vill vara med på vår resa framåt är fantastiskt, det är svårt att hitta någon bättre till den rollen i vår bransch.

Mittstäd startade sin verksamhet under hösten 2020 och har sedan dess etablerat sig på åtta orter i Norrland och har idag 182 anställda. Omsättningsprognosen för 2022 är upp emot 70 miljoner.

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster

Kontaktinformation

Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

Email: info@mittstad.se