Den 9 juni förvärvade Mittstäd i Norrland Holding AB samtliga aktier i Städkompetens i Norrland AB som har sitt huvudsäte i Umeå och en filial i Skellefteå. – Genom den här affären växer vi rejält i Västerbotten och får in personal med hög kompetens, säger Mittstäds vd Lars Holmlund. Mittstäds koncern har nu 175 anställda med en omsättning på 70 miljoner per år. Mittstäd gjorde klart affären den 9 juni och tog över det ekonomiska ansvaret from 1 maj 2022.

Städkompetens har varit verksam sedan 2003 och kommer att leva vidare med samma namn. – Städkompetens är ett välskött företag med ordning och reda. De har sina bas i Umeå med en filial i Skellefteå men driver flera städentreprenader i hela Västerbotten.

Mats Koivusalo som privat ägde alla aktierna i Städkompetens har varit uppvaktad av flera företag inom branschen de senaste året men det var först med Mittstäd som han fick en bra magkänsla – Vi delade många värderingar och jag känner mig trygg att de kommer att ta hand om personalen och kunderna på bästa sätt, säger Mats

Lars Holmlund träffade all personal kort efter affären och konstaterade direkt efter mötet att det var en jättetrevlig atmosfär. En härlig företagskultur, helt enkelt, som påmindes mycket av hur vi har det på Mittstäd, säger han.

Mittstäd i Norrland Holding AB kommer att ha kvar sitt huvudsäte i Sundsvall, men finns i Ånge, Östersund, Duved, Umeå, Skellefteå, Luleå och Haparanda.

Mer info om Städkompetens i Norrland AB finns på stadkompetens.se

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Kontakta oss om våra tjänster


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter

    Kontaktinformation

    Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

    Email: info@mittstad.se