I mitten av mars välkomnade vi Monica Andersson som Ekonom på Mittstäd. Monica har över 30 årserfarenhet från städbranschen och har arbetat med det mesta inom ekonomi, lön och administration. Mittstäds VD Lars Holmlund är väldigt nöjd med rekryteringen; ”Med Monicas långa erfarenhet och förståelse för branschen har hon med ett härligt engagemang redan vunnit kollegornas förtroende och dessutom visat vad man kan uppnå med ordning och reda, vilket är imponerande på så kort tid”.

Mittstäd har i dagläget 68 anställda och har servat över 400 kunder det senaste året och fler kunder kommer in varje månad. Lars Holmlund säger; ”Med den tillväxten vi har haft det senaste året är det väldigt viktigt att administrationen fungerar både för våra anställda och kunder men även för att verksamheten ska kunna växa i den takt vi gör just nu och det vi ser framåt”.

Den 7 mars 2022 började Monica som Ekonom. I rollen kommer hon att ansvara för kvalitén av företagets administration, kund- & leverantörsreskontran, lönefrågor samt rapporteringar till VDn. Hon kommer även vara ett viktigt stöd för alla arbetsledare och driftchefer i administrativa frågor. Monica ingår i ledningsgruppen och utgår från Kramfors men kommer att vara mycket på plats vid huvudkontoret i Sundsvall samt ute på våra filialer runtom i Norrland.

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter

    Kontaktinformation

    Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

    Email: info@mittstad.se