Mittstäd fortsätter sin resa i Norrland och har nu sett en ökad efterfrågan i Åre. I slutet av 2020 startade Mittstäd upp en ny tjänst där de erbjuder stugägarna i Åre, Duved och Tegefjäll avresestäd. 

Åre hade en topp av besökare under julhelgerna medan januari har varit en ganska lugn period. Men de senaste veckorna har bokningarna ökat och de flesta stugorna/ lägenheterna är fullbokade de närmaste månaderna. Vilket innebär att efterfrågan av städtjänster ökar i samma takt.

Lördagar och Söndagar är det ett högt tryck och företaget har många extra anställda inne. Under vardagarna har de uppdrag åt privatkunder och i Duved städar de tågen nästan varje dag.

Lars Holmlund, tycker att Åre är en intressant ort att satsa på även om den har sina utmaningar. ”Den är inte lik våra andra filialer eftersom det är många svängningar och utmaningen är att få till bra scheman för personalen”. Lars avslutar; ”För att kunna bygga upp en stabilare filial på sikt måste vi komma in på företag som har löpande städavtal”.

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter

    Kontaktinformation

    Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

    Email: info@mittstad.se