Mittstäd erbjuder moderna städtjänster och rekryterar cirka 20 medarbetare under det kommande året.

– Vi inriktar oss på kvalitet och nytänkande i en traditionell bransch, säger Lars Holmlund, vd och delägare av Mittstäd.

I oktober går starten på allvar för Mittstäds verksamhet, som redan smygstartat med ett antal uppdrag. Annonseringen efter lokalvårdare har väckt stort intresse och Mittstäd siktar på att växa till cirka 20 personer under 2021.

Vi rekryterar just nu erfarna städkonsulter som är öppna för nytänkande, har stor förståelse för uppdraget – och känner en stolthet över det. Vi har fått in många ansökningar av seriösa personer från branschen som tycker att det är väldigt roligt med en ny aktör som förstår sig på modernt städ och verkligen vill satsa på utveckling. Det gör oss glada, säger vd:n Lars Holmlund.

En nyrenoverad lokal i centrala Sundsvall med tvätthall blir medarbetarnas nav och mötesplats mellan uppdragen hos främst företagskunder som är villiga att lägga lite extra krut på en riktigt ren arbetsmiljö. – Vi samarbetar med kunder som delar våra värderingar när det gäller kvalitet och tar bara på oss uppdrag där vi kan garantera resultatet. Det är mycket viktigt för oss att våra medarbetare får en rimlig arbetsbelastning och rätt förutsättningar att göra ett riktigt bra jobb som de känner stolthet över, säger Lars Holmlund. Hos Mittstäd finns en övertygelse om att efterfrågan på lokalvård av högsta standard kommer att vara fortsatt stark. Företaget söker därför även efter lämpliga förvärv för att på sikt kunna växa till att verka över hela Norrland.

Trenden går mot att fler är villiga att satsa på högkvalitativt städ, inte minst inom den privata sektorn där det blir allt vanligare att köpa städtjänster för hemmet. Många i de yngre generationerna ser ett stort värde i det, men ställer med rätta också höga krav på resultatet, säger Lars Holmlund.

Genom att kombinera digitala verktyg och högteknologisk städutrustning med naturliga rengöringsmedel, vill Mittstäd både skona miljön och bidra till att stärka miljöprofilen hos uppdragsgivarna – vilket även är viktigt för Mittstäds egen personals arbetsmiljö. – Fördelen med att starta från grunden är att vi nu bestämmer exakt vilka produkter som får komma in i företaget och kan göra de miljömässigt absolut bästa valen direkt, säger Lars Holmlund. För mer information, kontakta Lars Holmlund: lars@mittstad.se 072-402 24 01

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster

Kontaktinformation

Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

Email: info@mittstad.se