Mittstäd tar över Städ & Sanering Sundsvall ABs verksamhet from 1 augusti 2021.

Övertagandet breddar Mittstäds tjänsteutbud och innebär nya företagskunder samtidigt som Mittstäd nu kan ta på sig specialjobb inom sanering.

Lars Holmlund, VD och delägare på Mittstäd är mycket nöjd med lösningen och är positiv till att få in kompetent personal inom sanering till företaget. Ann Henriksson ägare av Städ & Sanering har under de senaste 10 åren byggt upp ett brett nätverk hos flera företag i Sundsvallsområdet och har flera fina referensjobb.

Ann Henriksson, VD och ägare på Städ & sanering Sundsvall AB tycker också att de har kommit fram till en bra lösning; ”Det viktigaste för mig var att min personal skulle komma till en seriös aktör i branschen, min magkänsla med Mittstäd har varit bra hela vägen och jag tror att detta blir det bästa för min personal och våra kunder”.

Mittstäd utgår från Sundsvall och har även verksamhet i Ånge, Bräcke, Östersund, Åre, Härnösand, Umeå, Luleå och Haparanda. De erbjuder städtjänster till företag och privatpersoner samt nu specialstäd inom sanering.

För mer information, kontakta Lars Holmlund:

lars@mittstad.se

072-402 24 01

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter

    Kontaktinformation

    Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

    Email: info@mittstad.se