Mittstäd fortsätter att växa genom förvärv

Mittstäd köper Norrclean i Sundsvall som omsätter 3 miljoner och har 6 anställda.

Lars Holmlund, VD och delägare i Mittstäd berättar att han fick ett samtal från en av ägarna för ca en månad sedan om att de ville starta en diskussion om att sälja bolaget.

Norrclean har sedan starten 2020 byggt upp ett väl fungerande företag med kunnig personal och kunder med fokus på kvalitet som kommer att vara ett viktigt tillskott till Mittstäds etablering i städbranchen.

Lars fortsätter; ”Vi kände ganska snabbt att vi hade samma värderingar så det blev en smidig och bra affär för båda parter vilket alltid är roligt”.

Thomas Bengtsson som har startat Norrclean instämmer om att försäljningen känns bra. Mittstäd är ett seriöst företag som han tror kommer ta hand om deras kunder men framför allt känns det bra att vår fantastiska personal får fortsätta hos en trygg arbetsgivare.

Den 1 maj 2022 tar Mittstäd över aktierna i bolaget och Norrclean i Västernorrland AB kommer att finnas kvar som ett dotterbolag till Mittstäd i Norrland AB.

Mittstäd i Norrland AB har sitt huvudsäte i Sundsvall och har filialer i Ånge, Östersund, Duved, Umeå, Luleå och Haparanda. Mittstäd omsätter 27 miljoner och har 64 anställda. From med 1 maj kommer bolaget att omsätta strax över 30 miljoner och vara 70 anställda.

Lars avslutar med att detta är bara början av Mittstäds utveckling. Han menar att det är mycket spännande som är på gång och de kommer att växa mer under 2022 både organiskt men även via fler förvärv i Norrland.

Föregående
Mittstäd har anställt en Ekonom

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter

    Kontaktinformation

    Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

    Email: info@mittstad.se