Under november fick Mittstäd klart med ett driftkontor i centrala Sundsvall. En modern lokal som ska fungera som en knutpunkt för driften i Sundsvall.

I det nyrenoverade huset Patronen på Köpmangatan 1 kan man nu på baksida hälsa på Mittstäd driftkontor i Sundsvall. Där har medarbetare på Mittstäd möjlighet att starta och avsluta dagen. Där i emellan finns möjlighet till att luncha, njuta av en färsk bryggd kaffe eller allmän återhämtning mellan uppdragen.

Som kund eller samarbetspartner är man självklart också välkommen att komma förbi på en fika eller socialisera.

Mittstäd nya lokaler
Den moderna tvätthallen på driftkontoret är en central del i städentreprenaderna. Mittstäd använder endast miljövänliga produkter och har ett exklusivt samarbete med Tana Professional som är känd på marknaden som en hållbarhetspionjär. Med varumärket green care Professional står de för utmärkt rengöringsprestanda baserat på förnybara råvaror, förpackningar gjorda av återvunnen plast, Cradle to Cradle TM GOLD-certifieringar och miljövänlig produktion. Green care Professional står för att leva cirkulär ekonomi, vilket vi på Mittstäd tycker är viktigt. I våra leveranser måste vi många gånger använda kem och Lars Holmlund på Mittstäd tycker att det är en självklarhet att man ska använda en samarbetspartner som har ett tydlig fokus på miljön. Deras bidrag tar vi vidare i våra leveranser.

Tvättutrymme
Mittstäd hade planer på att bjuda in till öppet hus för kunder, samarbetspartner och vänner. Men tyvärr får vi skjuta fram den till våren pga av rådande situation.

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster

Kontaktinformation

Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

Email: info@mittstad.se