Mittstäd har under hösten skrivet väldigt många avtal med nya kunder och samarbetspartner. Men det är alltid lite speciellt med den kund som man skriver det första avtalet med. Mittstäd välkomnar därför Kvadrat Sundsvall AB lite extra varmt välkommen till oss som kund.

I tidigare artiklar har det omnämnts att Mittstäds verksamhet startar igång på allvar i oktober och från den 1 oktober startar Kvadrat Sundsvall AB sitt Företagsabonnemang lokalvård.

Lars Holmlund på Mittstäd menar att alla kunder är värdefulla för oss, men självklart är det lite extra roligt med Kvadrat som var den första kund som vi signerade med.

Kvadrat är ett konsultföretag med motiverade spetskonsulter. De verkar som kompetens- och resursförstärkning i kundernas företag och erbjuder tjänster inom management, IT och IoT. Kvadrat Sundsvall drivs av VD och delägare Lars Markström sedan 2017 och de har idag cirka 20 konsulter.

Vi frågade Lars Markström inför uppstarten:

Vilka är dina förväntningar på Mittstäd?

”Naturligtvis att de utför ett bra jobb med städningen i våra lokaler men vi förväntar oss också en nära och god löpande dialog både med de som utför städningen och de som leder Mittstäd”.

Vad är viktigast tycker du för att ni ska ha en bra arbetsmiljö på erat kontor?

”Rent och fräscht är en grundförutsättning för att alla som dagligen arbetar eller besöker kontoret ska känna att det är en miljö de trivs i och kan hålla sig friska i”.

kvadrat

Moderna städtjänster för företag och privatpersoner

Vi tar hand om städning och service så att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet. Våra hushållsnära tjänster ger dig mer tid för en enklare vardag. Vi utför städning, fönsterputs och mycket mer. Vi erbjuder även sanering, byggstädning, golvvård eller rengöring inför en viktig visning. Vi har tjänster för alla dina lokalvårdsbehov.

Kontakta oss om våra tjänster

Kontaktinformation

Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

Email: info@mittstad.se