VY TÅG VÄLJER MITTSTÄD FÖR NORRTÅG

Mittstäd vill alltid göra det där lilla extra. De har varit väldigt ambitiösa ända från start.
Kim Ekman, försäljningsansvarig Vy Tåg

Vparts driver en webbshop med styling, reservdelar och biltillbehör för äkta Volvoälskare. Allt startade för 20 år sedan med en blygsam och passionsdriven tillverkning av Volvo-detaljer som inte gick att finna någon annanstans. Efter att ha vuxit till dagens storlek med 30 anställda, två anläggningar utanför Sundsvall och sextusen produkter på lager, har kvalitativa städtjänster blivit allt viktigare för företaget.

– Vi har behov av noggrant städ i såväl allmänutrymmen som lager, kontor, sanitetsutrymmen och kök. Så det handlar både om stora ytor och mindre utrymmen, berättar Vparts Joakim Blomqvist.

Han ansvarar för kontakterna med Mittstäd som sköter uppdraget sedan många år och underlättar Vparts arbetsvardag med pålitliga städtjänster. Webbshoppens mål är att erbjuda kunderna de snabbaste och trevligaste leveranserna, vilket kräver stora och välskötta lagerlokaler.

– Mittstäd är ett seriöst, nära och personligt städföretag som är enkelt att ha att göra med. Och det gäller både personalen som utför städningen och de som organiserar uppdragen. Om vi behöver göra anpassningar eller ta upp en fråga, är det alltid snabba kontaktvägar, säger Joakim.

Vparts känner en trygghet i att det är bekanta ansikten som dyker upp från vecka till vecka. Dels ser de det som ett gott tecken att personalen trivs hos Mittstäd, dels gör det städningen effektiv. Vparts vet vem som städar och de som städar vet precis vad Vparts behöver.

– För oss är det ett stort plus att det oftast är samma personal som jobbar under en längre tid. Framför allt är de som utför arbetet väldigt duktiga, säger Joakim.

Fortsatt tillväxt ser ut att vänta för Vparts, och Mittstäd kan vara en kvalificerad partner även i framtida framgångar.

– Vårt samarbete är utvecklingsbart, absolut. Att de har hållit en hög kvalitet över tid och behåller sin personal känns väldigt bra för oss. Det är det som är Mittstäd, enligt vår erfarenhet, och det är främst det vi är så nöjda med, säger Joakim.

Kontakta oss om våra tjänster

Kontaktinformation

Ring oss eller använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort som möjligt.

Email: info@mittstad.se