LOKALVÅRD ÖSTERSUND

PROFESSIONELL OCH HÅLLBAR LOKALVÅRD FÖR FÖRETAG I ÖSTERSUND

På Mittstäd är vi specialiserade på lokalvård för företag i Östersund. När ditt företag är i behov av en pålitlig och noggrann lokalvårdare med erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Vi jobbar med väl utarbetade metoder som gör att du som företagare alltid får bästa möjliga städning, där vi samtidigt säkerställer att våra medarbetare jobbar i en ergonomisk miljö och inte utsätts för fel typer av städmedel eller kemikalier. Låt oss berätta mer om hur vilken hjälp och vilka tjänster vi kan bistå med.

 

Välkommen till oss på Mittstäd!

JAG BEHÖVER LOKAVÅRD

Vanliga frågor och svar om lokalvård Östersund

VILKEN TYP AV LOKALVÅRD UTFÖR NI I ÖSTERSUND?

Vi på Mittstäd erbjuder alla typer av städtjänster i Östersund, såsom: trappstäd, golvvård, flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd och fönsterputsning. Vårt mål är att alla våra kunder är nöjda med vår service, både vid hemstädning och företagsstädning.. För oss är det viktigt att följa det vi kommit överens om, därför är vi alltid i tid och städar för den tid du betalar för. Den största delen av vårt arbete är kontorsstädning. Är ditt företag i behov av fler tjänster, såsom fönsterputsning, flyttstädning och städhjälp i lokalerna? Tveka inte att ringa oss på antingen telefon, skicka ett mail till vår e-post eller ta kontakt via vårt formulär.

HAR NI ETT MILJÖTÄNK?

Ja, vi på Mittstäd i Umeå jobbar efter ISO xx direktiv för att utföra en miljösäker och hållbar städning.

HUR KOMMER JAG IGÅNG MED ER NÄR JAG ÄR I BEHOV AV LOKALVÅRD?

Alla våra kunder har olika behov. Därför börjar vi alltid med att gå igenom hur ni önskar att vi städar ert/era kontor, för att vi därefter ska kunna komma med ett förslag på hur en kontorsstädning skulle kunna se ut hos er. Vi upprättar då också en lista på exakt vad vi gör när vi städar ert kontor för att säkerställa bästa möjliga service och resultat. Överenskommen beskrivning och innehåll i er städning följs, oavsett vem från oss som städar hos er. Vi följer tillsammans löpande upp er städservice, så att ni är nöjda med vårt arbete. Vår utbildade personal är noggranna och effektiva vid företagsstädning, varje gång vi är hos er.every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

JAG VILL HA HJÄLP AV ER MED FLYTTSTÄDNING AV MITT FÖRETAG I ÖSTERSUND, HUR FUNKAR DET?

För att kunna ge dig en rimligt tidsplan och ta fram ett pris är det viktigt för oss med ett platsbesök. Vid mötet går vi igenom detaljer och kommer överens om vilken typ av flyttstäd du är i behov av och när det ska vara genomfört. Därefter får du en offert och vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med utfört städarbete kommer vi tillbaka och säkerställer att vi uppfyller det vi kommit överens om.

VAD ÄR FÖRDELEN MED ATT ANLITA ER SOM STÄDFIRMA FÖR MITT HEMSTÄD?

Genom att anlita oss för hemstäd får du samma personal i största möjliga mån, vilket borgar för samma resultat varje gång samt skapa trygghet för dig som kund. Vi har självklart sekretess. Givetvis vill vi även skapa en trygg arbetsplats för våra medarbetare och har som arbetsgivare kollektivavtal för all vår personal, vilket innebär att vi är ett seriöst städföretag som alltid betalar skatt och arbetsgivaravgift.

JAG ÄR I BEHOV AV ATT FÅ MINA FÖNSTER PUTSADE, HUR GÖR JAG DÅ?

När du är i behov av fönsterputsning kan du vända dig till oss för hjälp. Kontakta oss på telefon 010-141 49 00, så kommer vi ut till dig. Snabbt därefter får du ett fast pris på din fönsterputsning.

VARFÖR SKA JAG ANLITA ER SOM LOKALVÅRDARDARE I ÖSTERSUND?

Vi är noggranna, tydliga, punktliga och vi strävar alltid efter att vara så “lätta att ha att göra med” som möjligt. Skulle det mot förmodan uppstå problem eller att ni inte är nöjda med vårt städ, så tar vi ett samtal och löser det snabbt och smidigt. Önskar du referenser kan vi även visa resultat från andra uppdrag på förfrågan. För att få en gratis kalkyl/offert på din flyttstädning, ring oss då på telefonnummer 010-141 49 00 eller skicka in din förfrågan direkt till info@mittstad.se, oavsett vilken typ av städ du behöver. Varmt välkommen med din förfrågan.

I VILKA STÄDER I SVERIGE KAN JAG ANLITA ER?

På följande orter i Sverige erbjuder Mittstäd lokalvård: Luleå, Umeå, Haparanda, Sundsvall, Ånge, Bräcke, Östersund och Duved. Kontakta oss gärna för mer info.

VAD GÖR MAN NÄR MAN JOBBAR MED LOKALVÅRD?

Vi utför många olika typer av uppdrag för att hålla rent. Det kan handla om att damma, moppa golv, tömma papperskorgar och putsa fönster. Man kan göra rent på allt ifrån toaletter och omklädningsrum till trappuppgångar och matsalar. Vi ser till så att ni har en ren arbetsplats eller arbetsyta.

VAD TYCKER NI PÅ MITTSTÄD ÄR VIKTIGAST ATT TÄNKA PÅ NÄR NI ARBETAR MED LOKALVÅRD?

För oss är viktigast att vara noggrann och ansvarsfull, eftersom vi ofta ansvarar för egna städområden. Att vara serviceinriktad och lyhörd är även viktiga egenskap och del i vårt jobb, eftersom vi ofta möter hyresgäster eller personal.

[et_pb_wpt_schema_faq_module post_id=”faq-316″ expand=”off” icon_color_close=”#008065″ icon_color_open=”#7CDA24″ question_text_color_open=”#049C7C” _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” faq_question_font=”|300|||||||” faq_question_text_color=”#008065″ faq_question_font_size=”25px” custom_margin=”|5%||5%|false|false” custom_margin_tablet=”|5%||5%|false|false” custom_margin_phone=”|5%||5%|false|false” custom_margin_last_edited=”on|desktop” global_colors_info=”{}”][/et_pb_wpt_schema_faq_module]

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

Jag vill bli kontaktad

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Personuppgiftspolicy

13 + 10 =

Du hittar Mittstäd i ytterligare 6 städer

Städbolag Ånge

Städbolag Haparanda

Städbolag Luleå

Lokalvård Umeå

Städbolag Sundsvall

Lokalvård Duved

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter