Sanering av hus och lägenheter

Det finns många olika situationer som kan göra att en sanering är nödvändig för att återställa en byggnads hälsosamma inomhusmiljö.

Vi på Mittstäd är experter inom sanering av misskötta hus och lägenheter. Vi erbjuder en mängd professionella saneringslösningar, inklusive avlägsnande av eventuellt skräp, för att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö för våra kunder.

Med lång erfarenhet av att hantera svåra saneringsuppdrag, utför vi arbetet med högsta precision och omsorg för att säkerställa att våra kunder kan återvända till sina hem.

Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss010-14 14 900

Vi erbjuder det mesta inom sanering, såsom:

  • Enklare klottersaneringar
  • Brandsanering
  • Sanering efter vattenskador
  • Sanering efter blod, spya och avföring
  • Mögelsanering

Det finns olika anledningar till att en sanering behövs

Sanering kan vara ett komplext och utmanande projekt, särskilt när det handlar om personliga eller känsliga omständigheter. I tuffa och känsliga situationer som dessa, kan det kännas jobbigt att ta hjälp och det kan kännas lång bort att få sitt hem återställt – men det går.

På Mittstäd erbjuder vi professionella saneringslösningar för att att återställa hälsosamma inomhusmiljöer. Vi arbetar med diskretion och respekt för våra kunders integritet och vårt mål är att hjälpa till på ett så effektivt och tillförlitligt sätt som möjligt.

När du väljer oss kan du vara säker på att du får en städfirma som arbetar snabbt, diskret och med en stor ödmjukhet – utan att ställa onödiga frågor.

Vill du ha hjälp med sanering? Kontakta oss!

Behöver du eller någon du känner hjälp med sanering? Tveka inte att ta kontakt med oss. Berätta gärna mer om dina behov, så svarar vi dig så snabbt vi kan med ett förslag på ett fast pris efter dina behov. Sedan tar vi hand om resten.

Varmt välkommen!

Telefon:

010 – 14 14 900

E-post:

info@mittstad.se

Sanering – bra för miljön, hälsan och plånboken:

Miljö

Sanering kan bidra till att bevara och återställa en byggnads livslängd, samtidigt som den minskar resurs åtgången och belastningen på miljön.

Hälsa

Sanering kan minska risken för hälsoproblem som orsakas av ohälsosamma inomhusmiljöer, såsom luftvägssjukdomar och allergier. Genom en sanering kan ohälsosamma ämnen elimineras och luftkvaliteten förbättras, vilket bidrar till en bättre hälsa för de som bor eller arbetar i byggnaden.

Ekonomi

Sanering kan vara ett ekonomiskt lönsamt val ur flera aspekter, eftersom det kan hjälpa till att förlänga livslängden på en byggnad. Detta samtidigt som det minskar kostnaderna för hälsovård och ökar värdet på byggnaden för köpare eller hyresgäster.

Sanering i Norra Sverige

Duved/Åre

Skellefteå

Luleå

Östersund

Umeå

Ånge

Haparanda

Härnösand

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

R

Mittstäd - ISO certifierade 9001 & 14001

 • Mittstäd i Norrland AB kickade igång 2022 med att få deras ledningssystem certifierat enligt standarderna ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.
Mittstäd iso certifierade 9001 & 14001

FAKTA OM MITTSTÄDGRUPPEN

I mittstädgruppen ingår två varumärken; Mittstäd och Städkompetens och tillsammans är de 160 anställda och har en årsomsättning på 70 miljoner

 • Bolagen har entreprenader på 11 orter i Norrland
  • Sundsvall
  • Hudiksvall
  • Ånge
  • Östersund
  • Duved/ Åre
  • Härnösand
  • Örnsköldsvik
  • Umeå
  • Skellefteå
  • Luleå
  • Haparanda

Få kostnadsfri offert

Fönsterputs för företag och kontor. Vi kan hjälpa till med att putsa fönster omgående och enligt överenskommelse.

Fönsterputs hemma för hus, lägenheter och fritidshus. Vi putsar både invändigt och utvändigt.

Fönsterputs efter behov. Kontakta oss, så kommer vi och putsar dina fönster när behovet uppstår för skinande resultat.

Vanliga frågor och svar om sanering

Vad menas med sanering?

Sanering innebär att rengöra, renovera eller återställa en byggnad eller en plats för att göra den säkrare, hälsosammare eller mer funktionell.

Det kan innebära att ta bort skadliga eller ohälsosamma ämnen som exempelvis rök, mögel eller föroreningar.

Sanering kan också innebära att återställa en byggnad efter en miljökatastrof eller att göra den lämplig för användning igen,

Hur mycket kostar sanering?

Det är svårt att fastställa en generell kostnad för en sanering, eftersom det varierar beroende på omfattningen av saneringen och vilka områden som ska saneras.

Dessutom kan tekniken som används och eventuella speciella förhållanden påverka kostnaden.

Varför behövs sanering?

Sanering behövs för att ta bort dålig lukt och ohälsosamma ämnen från en byggnad och återställa en hälsosam inomhusmiljö. Detta då den kan innehålla både farliga partiklar och kemiska ämnen som kan orsaka luftvägssjukdomar, allergier och andra hälsoproblem. Det kan även hjälpa till att återställa och bevara en byggnads livslängd samt öka dess värde.

Hur putsar man fönster utan att få ränder?

Ränder på fönstren när du putsar dem, beror oftast på att skrapans gummi är slitet. Prova först att vända på gummit innan du fortsätter. Skulle det inte funka behöver du byta till en ny skrapa. När fönstret är rent ska det inte eftertorkas mer än att överblivet vatten i kanterna torkas bort.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


  Godkännande av policy

  Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter