Fönsterputs Umeå

Har du tröttnat på att putsa fönster själv och aldrig riktigt fått dem skinande rena? Överlåt fönsterputsningen till oss på Mittstäd istället.

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi gör allt för att ge dig samma personal varje gång vi kommer för att putsa dina fönster. Detta borgar för att du alltid får samma höga resultat, vilket skapar trygghet för dig som kund, samtidigt som det skaparen bra och trygg arbetsplats för våra medarbetare.

Våra skickliga fönsterputsare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att göra dina fönster skinande rena. Med skrapan i högsta hugg är vi redo att ta oss an även de svåraste fönstren och ser till att resultatet blir perfekt varje gång.

Låt oss ta hand om din fönsterputsning, så att du kan lägga tiden på annat. Kontakta oss idag för att få hjälp av våra skickliga fönsterputsare!

na. Låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

JAG BEHÖVER FÖNSTERPUTS

Anlita Mittstäd för fönsterputs i Umeå för rena fönster året runt

Vi erbjuder behovsanpassade abonnemangstjänster för fönsterputsning och städning i Umeå. Hos Mittstäd kan både privatpersoner och företag få regelbunden fönsterputsning och städning enligt de specifika behov som uppdraget innebär

Ett rent och snyggt hem eller kontor efter dina behov

Vi på Mittstäd erbjuder skräddarsydda abonnemangstjänster för att passa dina specifika behov. Genom våra abonnemangstjänster kan du ha skinande rent och snyggt året runt, utan att behöva lyfta ett finger. Du bestämmer själv hur ofta vi ska utföra fönsterputsning och städning enligt dina behov.

Innan vi ger dig ett prisförslag behöver vi ha information om dina fönster. Vi vill veta hur många fönster du har, hur stora de är, vilken typ det är, hur de är placerade och om de är vändbara eller inte.

När du har denna information redo, kan du kontakta oss för att berätta mer om dina behov. Därefter återkopplar vi med ett fast prisförslag för din fönsterputs.

Kontakta oss idag för att få ett prisförslag på fönsterputsning och städning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få en ren och snygg bostad eller kontor i Umeå.

 

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

Få kostnadsfri offert

Fönsterputs för företag och kontor. Vi utför fönsterputsning omgående och enligt överenskommelse.

Fönsterputs hemma för hus, lägenheter och fritidshus. Vi erbjuder både invändigt och utvändigt fönsterputsning.

Fönsterputs efter behov. Kontakta oss, så kommer vi och putsar dina fönster när behovet uppstår för skinande resultat.

Fönsterputsning i Umeå – Så funkar det

1. Boka fönsterputsning

Du kan enkelt skicka din förfrågan om fönsterputs, till hemmet eller kontoret, direkt via vår hemsida. Ange gärna hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det handlar om.

2. Offert och tidsbokning

Utefter dina behov, återkommer vi med en offert med fast pris. När du sedan har godkänt vår offert, så bokar vi in en dag för fönsterputsningen.

3. Förberedelser

Om du har möbler som står framför fönstren, eller saker som står på eventuella fönsterbrädor, får du gärna flytta på dessa inför fönsterputsningen. Det kommer göra det enklare för oss att putsa fönstren i fråga. Har du fönster med lås som kräver nycklar, så får du gärna lägga fram dem till oss. Utrustning behöver du inte tänka på, då vi tar med oss allt material som krävs.

4. Putsat och klart

Våra proffsiga fönsterputsare kommer på överenskommen tid och putsar dina fönster, så att du kan njuta av din utsikt igen. Efter varje fönsterputsning städar vi naturligtvis efter oss och du kan förvänta dig ett skinande rent resultat – varje gång.

Fönsterputs butik
Fönsterputs fastighet

Fönsterputsning i Umeå med Nöjd-kund-garanti

Vi på Mittstäd är stolta över att erbjuda högkvalitativ fönsterputsning för både privatpersoner och företag i Umeå. Oavsett hur omfattande eller krävande fönsterputs det gäller, är vårt mål alltid att ge dig de resultat du förväntar dig.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. Därför lämnar vi alltid Nöjd-kund-garanti på alla våra fönsterputsningar. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med resultatet, lovar vi att åtgärda det så snabbt som möjligt. Vi kommer tillbaka och ser till att vi uppfyller det vi har kommit överens om – utan extra kostnad.

Fönsterputs

Betala bara 50 % av arbetskostnaden med RUT-avdrag

RUT-avdrag innebär att du bara betalar 50 % av arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, förutsatt att du uppfyller villkoren för att få RUT. Detta gäller även fönsterputs och när du anlitar oss på Mittstäd. Vi tar hand om allt med Skatteverket och justerar alltid din faktura med RUT-avdraget inräknat, så att du tydligt kan se vad fönsterputsningen kostar efter avdraget.

Läs mer om RUT-avdrag och hur det går till på Skatteverkets hemsida.

Vill du ha hjälp med fönsterputs? Kontakta oss!

När du vill beställa fönsterputs hem eller till ditt jobb, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post, så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan med ett förslag på ett fast pris för din fönsterputsning.

Gör som våra andra kunder och låt oss på Mittstäd putsa dina fönster!

Varmt välkommen.

 

Telefon:

010 – 14 14 900

E-post:

info@mittstad.se

Vanliga frågor och svar om fönsterputs Sundsvall

Vad kostar det att anlita fönsterputsare?

Vad det kostar med fönsterputs beror på dina behov. Vi på Mittstäd lämnar alltid en fast offert som baseras på din unika förfrågan och dina behov. Kontakta oss gärna för offert.

Vilka typer av fönster kan ni putsa?

Vi kan putsa alla typer av fönster, såsom vanliga fönster, takfönster, skjutdörrar, balkongdörrar och mer.

Hur ofta behöver fönster putsas?

Det beror på flera faktorer, inklusive hur mycket smuts och damm som samlas på fönstren, var fönstren sitter samt hur ofta de öppnas och stängs. Generellt rekommenderar vi att fönster putsas minst en gång per år, men vissa kunder väljer att ha det gjort oftare.

Vilka områden i Umeå erbjuder ni fönsterputsning i?

Vi erbjuder fönsterputsning i hela Umeå med omnejd. Kontakta oss för att få mer information om vårt täckningsområde.

Använder ni miljövänliga rengöringsmedel?

Ja, vi använder miljövänliga rengöringsmedel för att minimera vår påverkan på miljö och människor. Mittstäd är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015, vilket innebär att vi bland annat jobbar med ett stort fokus på miljö och människa. Därför kan du lita på att vi enbart använder oss av rengöringsmedel som är miljövänliga och skonsamma – både när vi ska putsa fönster och städa andra ytor.

Vad händer om jag inte är nöjd med resultatet av fönsterputsningen?

Vi lämnar alltid Nöjd-kund-garanti på alla våra arbeten, vilket innebär att om du inte är nöjd med resultatet av fönsterputsningen, så kommer vi tillbaka och ser till att vi uppfyller det vi kommit överens om. Såklart utan extra kostnad.

Våra städtjänster

Kontorsstäd

Butiksstäd

Industristäd

Fönsterputs

Trappstädning

Skolstäd

Bygg & sanering

Servicetjänster

Mattvätt / service

Tvättservice

Fruktservice

Påfyllnadservice

Vill du ha hjälp med fönsterputs? Kontakta oss!

När du vill beställa fönsterputs hem eller till ditt jobb, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post, så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan med ett förslag på ett fast pris för din fönsterputsning.

Gör som våra andra kunder och låt oss på Mittstäd putsa dina fönster!

Varmt välkommen.

 

Telefon:

010 – 14 14 900

E-post:

info@mittstad.se

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter