STÄDFIRMA SUNDSVALL

PROFESSIONELL OCH HÅLLBAR STÄDNING FÖR FÖRETAG I SUNDSVALL

Vi på Mittstäd är en städfirma i Sundsvall som har specialiserat oss på städtjänster för företag i Sundsvall och timrå. När ditt företag behöver ett pålitligt och noggrann städfirma – kontakta oss.

 

Vi jobbar med väl utarbetade metoder som gör att du som företagare alltid får bästa möjliga städning och där vi samtidigt säkerställer att våra medarbetare jobbar rätt ergonomiskt och inte utsätts för fel typer av städmedel eller kemikalier.

 

Välkommen till oss på Mittstäd!

JAG BEHÖVER STÄDFIRMA

Städfirma Sundsvall

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  VAD UTFÖR NI FÖR TJÄNSTER I SUNDSVALL?
  Vi på Mittstäd i Sundsvall utför allt inom städ såsom trappstäd, golvvård, flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd och fönsterputsning. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda. För oss är det viktigt att följa det vi kommit överens om, därför kommer vi i tid och städar alltid för den tid du betalar för. Den största delen av vårt arbete är kontorsstädning. Behöver ditt företag både fönsterputsning, flyttstädning och städhjälp i era nya lokaler? Tveka inte att ringa oss på antingen telefon eller skicka in mail till vår e post eller via vårt formulär
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  HUR KOMMER JAG IGÅNG MED ER NÄR JAG VILL KONTORSSTÄDNING?
  Kontorstädning hos våra kunder ser olika ut för alla våra kunder. Vi börjar med att inventera hur just ni vill städar just ert/era kontor. Därefter kommer vi med ett förslag på hur er kontorsstädning skulle kunna se ut. Vi upprättar då också en lista på vad exakt vi gör då vi städar ert kontor. Överenskommen beskrivning och innehåll i er städning följs oavsett vem som städar hos er. Vi följer tillsammans löpande upp er städservice så ni är nöjda med vårt arbete. Vår utbildade personal erbjuder noggrann och effektiv företagsstädning, varje gång vi är hos er. Behöver ditt företag både fönsterputsning, flyttstädning och städhjälp i era nya lokaler? Tveka inte att ringa oss på antingen telefon eller skicka in mail till vår e post eller via vårt formulär
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  JAG VILL HA HJÄLP AV ER SOM STÄDFIRMA MED FLYTTSTÄDNING AV MITT FÖRETAG I SUNDSVALL, HUR FUNKAR DET HOS ER?
  För att kunna ge dig en rimligt tidsplan och ta fram ett pris är det viktigt för oss med ett platsbesök. Vid mötet går vi igenom detaljer och kommer överens om vilken typ av flyttstäd du är i behov av och när det ska vara genomfört. Därefter får du en offert och vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med utfört städarbete kommer vi tillbaka och säkerställer att vi uppfyller det vi kommit överens om.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  VAD ÄR FÖRDELEN MED ATT ANLITA ER SOM STÄDFIRMA FÖR MITT HEMSTÄD.
  När du anlitar oss för hemstäd får du samma städerska i största möjliga mån, vilket är en trygghet för dig som kund. Vi har självklart sekretess. Företaget har kollektivavtal för vår personal, vilket innebär att vi är ett seriöst städföretag som alltid betalar skatt och arbetsgivaravgift.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  JAG BEHÖVER FÅ MINA FÖNSTER PUTSADE, HUR GÖR JAG DÅ?
  När du vill ha fönsterputsning , kontakta oss på telefon 010 - 14 14 900 så kommer vi ut till dig, snabbt därefter har du ett fast pris på din fönsterputsning.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  VARFÖR SKA JAG ANLITA JUST ER STÄDFIRMA I SUNDSVALL?
  Vi är noggranna, tydliga, punktliga och vi försöker att vara så lätta att "ha att göra med" som bara möjligt. Blir det problem eller ni inte är nöjda med vårt städ så snackar vi om det och löser det snabbt och smidigt För att få en kalkyl/offert på just din flyttstädning, ring oss på telefonnummer 010-141 49 00 eller skicka in din förfrågan direkt till oavsett vilken typ av städ du behöver. Varmt välkommen med din förfrågan.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  I VILKA STÄDER KAN JAG ANLITA ER SOM STÄDFIRMA?
  Vi på Mittstäd i Sundsvall är idag 60 medarbetare som erbjuder er som företagare våra städtjänster på följande orter. Sundsvall, Ånge, Bräcke , Östersund, Åre, Umeå och Luleå.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  VILKEN ADRESS HAR ER STÄDFIRMA I SUNDSVALL
  Vi på Mittstäd sitter på Storgatan 20 C, 852 30 Sundsvall.

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

Våra städtjänster

Kontorsstäd

Butiksstäd

Industristäd

Fönsterputs

Trappstädning

Skolstäd

Bygg & sanering

Servicetjänster

Mattvätt / service

Tvättservice

Fruktservice

Påfyllnadservice

Du hittar Mittstäd i ytterligare 6 städer

Städbolag Ånge

Städbolag Haparanda

Städbolag Luleå

Lokalvård Umeå

Städbolag Sundsvall

Lokalvård Duved

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


  Godkännande av policy

  Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter