Sanering Sundsvall

Att en byggnad är i behov av sanering kan det finnas olika anledningar till. Det kan handla om situationer som orsakar skador på byggnaden, dålig lukt och en allmänt ohälsosam inomhusmiljö.

På Mittstäd är vi specialiserade på sanering av misskötta hus och lägenheter. Vi erbjuder en rad effektiva saneringslösningar för att hjälpa våra kunder, där vi utför tömning av eventuellt skräp och sanerar för att säkerställa att kunden kan återvända hem.

Kontakta oss010-14 14 900

Våra tjänster inom sanering:

 • Enklare klottersaneringar

 • Brandsanering

 • Sanering efter skador orsakade av vatten

 • Sanering efter blod, spya och avföring

 • Mögelsanering

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

Det finns flera skäl till att en sanering kan vara nödvändig

Oavsett vad orsaken till behovet av en sanering är, kan det vara utmanande att återställa ordning och reda, särskilt när det handlar om personliga omständigheter.

I svåra och känsliga situationer som dessa, kan det kännas jobbigt att ta hjälp och det kan kännas lång bort att få sitt hem återställt, men det går. Vi har lång erfarenhet av att hantera situationer som dessa med ett professionellt förhållningssätt.

När du tar hjälp av oss på Mittstäd får du en städfirma som arbetar snabbt, diskret och med en stor ödmjukhet – utan att ställa onödiga frågor.

Behöver du hjälp med sanering i Sundsvall? Kontakta oss!

När du behöver hjälp med sanering är du välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Berätta gärna mer om dina behov, så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan med ett förslag på ett fast pris efter dina behov. Sedan tar vi hand om resten.

Varmt välkommen!

Telefon:

010 – 14 14 900

E-post:

info@mittstad.se

Sanering Sundsvall – bra för miljön, hälsan och ekonomin:

Miljö

Sanering kan bidra till att bevara och återställa en byggnads livslängd, samtidigt som den minskar resurs åtgången och belastningen på miljön.

Hälsa

Sanering kan minska risken för hälsoproblem som orsakas av ohälsosamma inomhusmiljöer, såsom luftvägssjukdomar och allergier. Genom en sanering kan ohälsosamma ämnen elimineras och luftkvaliteten förbättras, vilket bidrar till en bättre hälsa för de som bor eller arbetar i byggnaden.

Ekonomi

Sanering kan vara ett ekonomiskt lönsamt val eftersom det kan hjälpa till att förlänga livslängden på en byggnad, samtidigt som det minskar kostnaderna för hälsovård och ökar värdet på byggnaden för köpare eller hyresgäster.

Sanering av MittStäd i andra orter Norra Sverige

Duved/Åre

Skellefteå

Luleå

Östersund

Umeå

Ånge

Haparanda

Härnösand

R

Mittstäd - ISO certifierade 9001 & 14001

 • Mittstäd i Norrland AB kickade igång 2022 med att få deras ledningssystem certifierat enligt standarderna ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.
Mittstäd iso certifierade 9001 & 14001

FAKTA OM MITTSTÄDGRUPPEN

I mittstädgruppen ingår två varumärken; Mittstäd och Städkompetens och tillsammans är de 160 anställda och har en årsomsättning på 70 miljoner

 • Bolagen har entreprenader på 11 orter i Norrland
  • Sundsvall
  • Hudiksvall
  • Ånge
  • Östersund
  • Duved/ Åre
  • Härnösand
  • Örnsköldsvik
  • Umeå
  • Skellefteå
  • Luleå
  • Haparanda

Få kostnadsfri offert

Fönsterputs för företag och kontor. Vi kan hjälpa till med att putsa fönster omgående och enligt överenskommelse.

Fönsterputs hemma för hus, lägenheter och fritidshus. Vi putsar både invändigt och utvändigt.

Fönsterputs efter behov. Kontakta oss, så kommer vi och putsar dina fönster när behovet uppstår för skinande resultat.

Vanliga frågor och svar om sanering

Vad är sanering?

Sanering innebär en grundlig rengöring, där man förbättrar en dålig situation eller eliminerar något som är skadligt eller oönskat. Något förenklat, handlar det helt enkelt om röja upp och återställa en hel byggnad, lägenhet eller ett hus efter diverse händelser – som exempelvis brand, översvämning, översvämning etc.

Vad innebär sanering av lägenhet?

Sanering av en lägenhet innebär att man förbättrar en dålig inomhusmiljö eller eliminerar skadliga ämnen, såsom asbest.

Det kan även handla om åtgärdande av skador orsakade av fukt eller återställande av inomhusmiljön om den som tidigare har bott i lägenheten rökte inomhus.

När behövs sanering?

Sanering behövs för att ta bort dålig lukt och ohälsosamma ämnen från en byggnad och återställa en hälsosam inomhusmiljö. Detta då den kan innehålla både farliga partiklar och kemiska ämnen som kan orsaka luftvägssjukdomar, allergier och andra hälsoproblem. Det kan även hjälpa till att återställa och bevara en byggnads livslängd samt öka dess värde.

Hur mycket kostar en sanering?

Det är svårt att ge ett generellt svar på hur mycket en sanering kostar eftersom det kan variera mycket beroende på vad som ska saneras och hur omfattande saneringen behöver vara.

Kostnaden kan också påverkas av vilken teknik som används och om det finns speciella förhållanden som gör att saneringen blir mer komplicerad eller kräver mer tid.

Är det farligt att sanera?

En sanering kan vara farlig om den innebär hantering av farliga ämnen och omfattande arbeten, där man inte använder rätt utrustning eller metod.

Därför är det viktigt att använda sig av kvalificerade företag och experter som kan säkerställa att saneringen utförs på ett säkert sätt och minimera risken för skador på människors hälsa på bästa sätt.

Det är viktigt att välja ett professionellt företag som har erfarenhet och kompetens inom det område som ska saneras för att säkerställa en säker sanering med önskat resultat.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


  Godkännande av policy

  Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter