STÄDBOLAG HAPARANDA

PROFESSIONELL OCH HÅLLBAR STÄDNING FÖR FÖRETAG I HAPARANDA

Vi på Mittstäd är ett städbolag i Haparanda som är specialiserade på städtjänster för företag i. När ditt företag söker efter en bra, pålitlig och noggrann städfirma med erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Vi jobbar med väl utarbetade metoder som gör att du som företagare alltid får bästa möjliga städning, där vi samtidigt säkerställer att våra medarbetare jobbar i en ergonomisk miljö och inte utsätts för fel typer av städmedel eller kemikalier. Låt oss berätta mer om hur vilken hjälp och vilka tjänster vi kan bistå med.

 

Välkommen till oss på Mittstäd!

JAG BEHÖVER STÄDBOLAG

Vanliga frågor och svar om städbolag Haparanda

Vad utför ni för tjänster som städbolag i Haparanda?

Vi på Mittstäd i Haparanda utför allt inom städ såsom trappstäd, golvvård, flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd, skolstäd och fönsterputsning. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda. För oss är det viktigt att följa det vi kommit överens om, därför kommer vi alltid i tid och städar alltid för den tid du betalar för. Den största delen av vårt arbete är kontorsstädning. Behöver ditt företag fönsterputsning, flyttstädning och städhjälp i era nya lokaler? Tveka inte att ringa oss på antingen telefon eller skicka in mail till vår e post eller via vårt formulär

Hur kommer jag igång med kontorsstädning hos er?

Kontorstädning hos våra kunder ser alltid olika ut för alla våra kunder. Vi börjar alltid med att inventera hur ni städar just ert/era kontor. Därefter kommer vi med ett förslag på hur er kontorsstädning skulle kunna se ut. Vi upprättar då också en lista på vad exakt vi gör då vi städar ert kontor. Överenskommen beskrivning och innehåll i er städning följs alltid oavsett vem som städar hos er. Vi följer tillsammans löpande upp er städservice så ni är nöjda med vårt arbete. Vår utbildade personal erbjuder noggrann och effektiv företagsstädning, varje gång vi är hos er.

Flyttstädning av mitt företag i sundsvall, hur funkar det hos er?

För att kunna ge dig en rimligt tidsplan och ta fram ett pris är det viktigt för oss med ett platsbesök. Vid mötet går vi igenom detaljer och kommer överens om vilken typ av flyttstäd du är i behov av och när det ska vara genomfört. Därefter får du en offert och vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med utfört städarbete kommer vi tillbaka och säkerställer att vi uppfyller det vi kommit överens om.

Vad är fördelen med att anlita er som städfirma för mitt hemstäd?

När du anlitar oss för hemstäd får du samma städerska i största möjliga mån, vilket är en trygghet för dig som kund. Vi har självklart sekretess. Företaget har kollektivavtal för vår personal, vilket innebär att vi är ett seriöst städföretag som betalar skatt och arbetsgivaravgift.

Jag vill få mina fönster putsade, hur gör jag då?

När du vill ha fönsterputsning till ditt företag, ring oss på telefon 010 – 14 14 900 så kommer vi ut till dig, snabbt därefter har du ett fast pris på din fönsterputsning.

Varför ska jag anlita just er städfirma i Haparanda?

Vi är noggranna, tydliga, punktliga och vi försöker att vara så lätta att ”ha att göra med” som bara möjligt. Blir det problem eller ni inte är nöjda med vårt städ så snackar vi om det och löser det snabbt och smidigt. Vi brukar dock låta våra kunder berätta om varför man ska anlita just oss. För att få en kalkyl/offert på just din flyttstädning, ring oss på telefonnummer 010-141 49 00 eller skicka in din förfrågan direkt till oavsett vilken typ av städ du behöver. Varmt välkommen med din förfrågan.

I vilka städer kan jag anlita er som städbolag

Vi på Mittstäd i Sundsvall är idag 60 medarbetare som erbjuder er som företagare våra städtjänster på följande orter: Sundsvall, Ånge, Bräcke , Östersund, Åre, Umeå och Luleå. Ska du ha hjälp med någon annan form av städning? – Slå oss en signal på telefon 010-14 14 900.

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

Våra städtjänster

Kontorsstäd

Butiksstäd

Industristäd

Fönsterputs

Trappstädning

Skolstäd

Bygg & sanering

Servicetjänster

Mattvätt / service

Tvättservice

Fruktservice

Påfyllnadservice

Du hittar Mittstäd i ytterligare 6 städer

Städbolag Ånge

Städbolag Duved

Städbolag Luleå

Lokalvård Sundsvall

Städbolag Umeå

Lokalvård Östersund

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter