STÄDFIRMA UMEÅ

PROFESSIONELL OCH HÅLLBAR STÄDNING FÖR FÖRETAG I UMEÅ

På Mittstäd är vi specialiserade på städtjänster för företag i Umeaå. När ditt företag är i behov av en bra, pålitlig och noggrann städfirma med erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Vi jobbar med väl utarbetade metoder som gör att du som företagare alltid får bästa möjliga städning, där vi samtidigt säkerställer att våra medarbetare jobbar i en ergonomisk miljö och inte utsätts för fel typer av städmedel eller kemikalier. Låt oss berätta mer om hur vilken hjälp och vilka tjänster vi kan bistå med.

 

Välkommen till oss på Mittstäd!

JAG BEHÖVER STÄDFIRMA

Vanliga frågor och svar om städfirma Sundsvall

VAD UTFÖR NI FÖR TJÄNSTER SOM STÄDFIRMA I UMEÅ?

Vi på Mittstäd utför allt inom städning i Umeå, bland annat flyttstädning, hemstädning, trappstäd, golvvård, flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd samt fönsterputsning. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda med vår städning, oavsett om det är hemstädning eller företagsstädning. För oss är det viktigt att följa det vi kommit överens om, därför är vi alltid i tid och ser alltid till att städa för den tid du betalar för. Den största delen av vårt arbete är kontorsstädning. Är ditt företag i behov av fler tjänster, såsom fönsterputsning, flyttstädning och städhjälp i lokalerna? Tveka inte att ringa oss på antingen telefon, skicka ett mail till vår e-post eller ta kontakt via vårt formulär.

HUR KOMMER JAG IGÅNG MED ER NÄR JAG VILL HA KONTORSSTÄDNING?

Alla våra kunder i Umeå har olika behov. Därför börjar vi alltid med att gå igenom hur ni önskar att vi städar ert/era kontor, för att vi därefter ska kunna komma med ett förslag på hur en kontorsstädning skulle kunna se ut hos er. Vi upprättar då också en lista på exakt vad vi gör när vi städar ert kontor för att säkerställa bästa möjliga service och resultat. Överenskommen beskrivning och innehåll i er städning följs, oavsett vem från oss som städar hos er. Vi följer tillsammans löpande upp er städservice, så att ni är nöjda med vårt arbete. Vår utbildade personal erbjuder noggrann och effektiv företagsstädning, varje gång vi är hos er.

JAG VILL HA HJÄLP AV ER SOM STÄDFIRMA MED FLYTTSTÄDNING AV MITT FÖRETAG I UMEÅ, HUR FUNKAR DET HOS ER?

För att kunna ge dig en rimligt tidsplan och ta fram ett pris är det viktigt för oss med ett platsbesök. Vid mötet går vi igenom detaljer och kommer överens om vilken typ av flyttstäd du är i behov av och när det ska vara genomfört. Därefter får du en offert och vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med utfört städarbete kommer vi tillbaka och säkerställer att vi uppfyller det vi kommit överens om.

VAD ÄR FÖRDELEN MED ATT ANLITA ER VID HEMSTÄDNING?

Genom att anlita oss vid hemstädning får du samma personal i största möjliga mån, vilket borgar för samma resultat varje gång samt skapa trygghet för dig som kund. Vi har självklart sekretess. Givetvis vill vi även skapa en bra och trygg arbetsplats för våra medarbetare och har som arbetsgivare kollektivavtal för all vår personal, vilket innebär att vi är ett seriöst städföretag som alltid betalar skatt och arbetsgivaravgift. När du väljer oss vid hemstädning eller flyttstädning har du rätt till RUT-avdrag som gäller vid hushållsnära tjänster. Läs mer om villkor för RUT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

JAG BEHÖVER FÅ MINA FÖNSTER PUTSADE, HUR GÖR JAG DÅ?

När du är i behov av fönsterputsning kan du vända dig till oss för hjälp. Kontakta oss på telefon 010-141 49 00, så kommer vi ut till dig. Snabbt därefter får du ett fast pris på din fönsterputsning.

VARFÖR SKA JAG ANLITA JUST ER STÄDFIRMA I UMEÅ?

Vi är noggranna, tydliga, punktliga och vi strävar alltid efter att vara så “lätta att ha att göra med” som möjligt. Skulle det mot förmodan uppstå problem eller att ni inte är nöjda med vårt städ, så tar vi ett samtal och löser det snabbt och smidigt. Önskar du referenser kan vi även visa resultat från andra uppdrag på förfrågan. För att få en kalkyl/offert för pris, ring oss då på telefonnummer 010-141 49 00 eller skicka in din förfrågan direkt via e-post info@mittstad.se, oavsett vilken typ av städ du behöver. Varmt välkommen med din förfrågan.

I VILKA STÄDER KAN JAG ANLITA ER SOM STÄDFIRMA?

På följande orter i Sverige finns Mittstäd som städfirma: Umeå, Luleå, Haparanda, Sundsvall, Ånge, Bräcke, Östersund och Duved.

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

Du hittar Mittstäd i ytterligare 6 städer

Städbolag Ånge

Städbolag Haparanda

Städbolag Östersund

Lokalvård Umeå

Städbolag Sundsvall

Lokalvård Duved

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


    Godkännande av policy

    Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter