Professionell kontorsstädning med miljöfokus

Vi har flera årtionden av erfarenhet inom kontorsstädning på mängder av olika arbetsplatser.

Och som man kan se av våra kundbetyg så kan ni lita på att vi kommer vara noggranna och pålitliga när vi städar er arbetsplats. Men för att ni ska känna er extra trygga så lämnar vi nöjd-garanti på kontorsstädningen.

Lite information om oss: Vi har ca 100 anställda och har varit verksamma i städbranschen i över 20 år. Vi är ett ISO-certifierat städbolag. Våra ledord är engagemang, ansvarstagande och hållbarhet.

JAG BEHÖVER KONTORSSTÄDNING I UMEÅ

Skräddarsydd kontorsstädning

Vad har ni för önskemål och behov av städning på erat kontor? Eller vill ni ha förslag på bra upplägg? Vi kommer tillmötesgå era önskemål och krav på städning och hjälpa er att hitta en bra lösning.

Flera sätt att få rent och fräscht på kontoret

Vi kan på flera sätt hjälpa er att få en ren, fräsch och hygienisk arbetsplats

  • Daglig städning. Vi hjälper er att få en lämplig nivå på den dagliga städningen.
  • Fönsterputsning. Vi klarar stora som små glaspartier, på låg eller hög höjd.
  • Golvvård. En klok investering som förlänger livslängden på era golv och skapar en mer hygienisk arbetsmiljö.
  • Storstädning. Många företag gör detta 1 gång per år för att få en grundlig städning från tak till golv.
  • Sanering. Vi kan sanera era kontor från bakterier och virus.

Kontorsstädning är en viktig del av att hålla en arbetsplats ren och trivsam. I Umeå finns det många företag som erbjuder kontorsstädning, men det är viktigt att välja en leverantör som är pålitlig och som levererar högkvalitativ städning.

På mittstad.se erbjuder vi professionell kontorsstädning i Umeå med fokus på kvalitet och miljö. Våra städare är erfarna och utbildade för att ge er det bästa resultatet. Vi använder miljövänliga städprodukter och arbetar effektivt för att minimera störningar i er arbetsmiljö.

Våra tjänster för kontorsstädning i Umeå inkluderar dammsugning, dammtorkning, rengöring av toaletter och pentry, tömning av papperskorgar och mycket mer. Vi anpassar vår städning efter era behov och önskemål, och ser till att ert kontor alltid är rent och fräscht.

Att ha ett rent kontor är inte bara viktigt för trivseln, det bidrar även till en bättre arbetsmiljö och ökad produktivitet. Med mittstad.se som er leverantör av kontorsstädning i Umeå kan ni känna er trygga i att ert kontor alltid är i toppskick.

Kontakta oss idag för en offert på kontorsstädning i Umeå och låt oss ta hand om er arbetsplats.

Vi har fått förtroendet att städa åt många stora som små företag, hotell och butiker. Här följer några exempel:

  • Ica
  • Coop
  • Elite hotel Umeå
  • Väven
  • Navet
  • Umeå energi
  • Bostaden
  • Vakin

Kvalitetssäkrad kontorsstädning i Umeå

För att säkerställa en behaglig och produktiv arbetsmiljö är det viktigt med regelbunden och noggrann kontorsstädning. I Umeå erbjuder vi på mittstad.se tjänster av högsta kvalitet för att ditt kontor ska vara rent och välkomnande. Vårt team av professionella städare är utbildade för att uppfylla era specifika behov och använder endast miljövänliga rengöringsmedel.

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster som inkluderar allt från grundlig rengöring av arbetsytor till skötsel av sanitetsutrymmen. Låt oss ta hand om städningen så att ni kan fokusera på er verksamhet. Kontakta oss för mer information om våra kontorsstädtjänster i Umeå.

    Ring oss vid frågor och konkreta behov

    Lars Holmlund Mittstäd
    Stefan Wickström Mittstäd

    STEFAN WICKSTRÖM

    Affärschef

    stefan@mittstad.se

    010-280 45 39

    Få kostnadsfri offert

    Fönsterputs för företag och kontor. Vi kan hjälpa till med att putsa fönster omgående och enligt överenskommelse.

    Fönsterputs hemma för hus, lägenheter och fritidshus. Vi putsar både invändigt och utvändigt.

    Fönsterputs efter behov. Kontakta oss, så kommer vi och putsar dina fönster när behovet uppstår för skinande resultat.

    Hur funkar det?

    1. Boka fönsterputsning

    Du kan skicka din förfrågan för fönsterputs, hemma eller på kontoret, direkt via vår hemsida. Ange gärna hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om, enligt punkterna vi nämnde tidigare.

    2. Offert och tidsbokning

    Utefter de behov som du beskriver i din förfrågan, återkommer vi till dig med en offert. När du sedan har godkänt vår offert, bokar vi en dag och exakt tid för fönsterputs.

    3. Förberedelser

    Har du möbler som står framför fönstret, eller föremål som står på eventuella fönsterbrädor, får du gärna flytta på dessa inför vårt besök. Det gör det mycket enklare för oss att putsa fönstret i fråga. Har du lås på fönstren som kräver nycklar, får du gärna lägga fram dem till oss. Utrustning behöver du inte tänka på, då vi tar med oss allt material som behövs.

    4. Putsat och klart

    Våra proffsiga fönsterputsare kommer på överenskommen tid och putsar dina fönster, så att de blir helt fria från stänk, smuts och störande ränder. Allt för att du ska kunna njuta av din fina utsikt igen. Efter varje fönsterputs kommer vi givetvis att städa efter oss och du kan förvänta dig ett skinande rent resultat – varje gång.

    Fönsterputs butik
    Fönsterputs fastighet

    Fönsterputs med Nöjd-kund-garanti

    Oavsett hur dina behov ser ut, kommer vi alltid göra vad som krävs för att ge dig de resultat du vill ha och förväntar dig.

    För oss är det viktigt att du som vår kund är helt nöjd med vårt arbete. Av den anledningen lämnar vi alltid Nöjd-kund-garanti på alla våra arbeten. Det innebär att vi, om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med utförd fönsterputsning, kommer tillbaka och säkerställer att vi uppfyller det vi kommit överens om.

    Fönsterputs

    Betala bara 50 % av arbetskostnaden med RUT-avdrag

    RUT-avdrag innebär att du bara betalar 50 % av arbetskostnaden för vissa hushållsnära tjänster, förutsatt att du uppfyller villkoren för att få RUT. Detta gäller även fönsterputs och när du anlitar oss på Mittstäd. Vi tar hand om allt med Skatteverket och justerar alltid din faktura med RUT-avdraget inräknat, så att du tydligt kan se vad fönsterputsningen kostar efter avdraget.

    Läs mer om RUT-avdrag och hur det går till på Skatteverkets hemsida.

    Vill du ha hjälp med fönsterputs? Kontakta oss!

    När du vill beställa fönsterputs hem eller till ditt jobb, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post, så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan med ett förslag på ett fast pris för din fönsterputsning.

    Gör som våra andra kunder och låt oss på Mittstäd putsa dina fönster!

    Varmt välkommen.

     

    Telefon:

    010 – 14 14 900

    E-post:

    info@mittstad.se

    Vanliga frågor och svar om fönsterputs Sundsvall

    Vad kostar fönsterputs i timmen?

    Vad det kostar med fönsterputs beror på dina behov. Vi lämnar alltid en fast offert på arbetet, baserat på din förfrågan och dina uttryckta önskemål. Kontakta oss gärna för en tydlig prisbild.

    När på året är det bäst att putsa fönster?

    Våren och hösten är bäst att putsa fönster. Dock funkar det att putsa fönstren året runt, beroende på temperatur och teknik.

    Vad använder fönsterputsare för medel?

    Mittstäd är certifierade i ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015, vilket innebär att vi bland annat jobbar med ett stort fokus på människa och miljö. Därför använder vi oss enbart av rengöringsmedel som är skonsamma – både när vi ska putsa fönster och städa andra ytor.

    Hur putsar man fönster utan att få ränder?

    Ränder på fönstren när du putsar dem, beror oftast på att skrapans gummi är slitet. Prova först att vända på gummit innan du fortsätter. Skulle det inte funka behöver du byta till en ny skrapa. När fönstret är rent ska det inte eftertorkas mer än att överblivet vatten i kanterna torkas bort.

    Vill du ha hjälp med fönsterputs? Kontakta oss!

    När du vill beställa fönsterputs hem eller till ditt jobb, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post, så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan med ett förslag på ett fast pris för din fönsterputsning.

    Gör som våra andra kunder och låt oss på Mittstäd putsa dina fönster!

    Varmt välkommen.

     

    Telefon:

    010 – 14 14 900

    E-post:

    info@mittstad.se

    Kontakta oss

    Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


      Godkännande av policy

      Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter