STÄDBOLAG ÖSTERSUND

PROFESSIONELL OCH HÅLLBAR STÄDNING FÖR FÖRETAG I ÖSTERSUND

Vi på Mittstäd är ett städbolag i Östersund som är specialiserade på städtjänster för företag i. När ditt företag söker efter en bra, pålitlig och noggrann städfirma med erfarenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Vi jobbar med väl utarbetade metoder som gör att du som företagare alltid får bästa möjliga städning, där vi samtidigt säkerställer att våra medarbetare jobbar i en ergonomisk miljö och inte utsätts för fel typer av städmedel eller kemikalier. Låt oss berätta mer om hur vilken hjälp och vilka tjänster vi kan bistå med.

 

Välkommen till oss på Mittstäd!

JAG BEHÖVER STÄDBOLAG

Städbolag Östersund

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  VILKA TJÄNSTER ERBJUDER NI SOM STÄDBOLAG I ÖSTERSUND?
  Vi på Mittstäd utför allt inom städning i Östersund, bland annat flyttstädning, hemstädning, trappstäd, golvvård, flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd samt fönsterputsning. Vårt mål är att du som vår kund ska vara nöjd med vår service, oavsett om det är hemstädning eller företagsstädning. För oss är det viktigt att följa det vi kommit överens om, därför är vi alltid i tid och städar för den tid du betalar för. Den största delen av vårt arbete är kontorsstädning. Är ditt företag i behov av fler städtjänster, såsom fönsterputsning, flyttstädning och städhjälp i lokalerna? Tveka inte att ringa oss på antingen telefon, skicka ett mail till vår e-post eller ta kontakt via vårt formulär.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  HUR KOMMER JAG IGÅNG MED KONTORSSTÄDNING HOS ER?
  Alla våra kunder i Östersund har olika behov. Därför börjar vi med att gå igenom hur ni önskar att vi städar ert/era kontor, för att vi därefter ska kunna komma med ett förslag på hur en kontorsstädning skulle kunna se ut hos er. Vi upprättar då också en lista på exakt vad vi gör när vi städar ert kontor för att säkerställa bästa möjliga service och resultat. Överenskommen beskrivning och innehåll i er städning följs, oavsett vem från oss som städar hos er. Vi följer tillsammans löpande upp er städservice, så att ni är nöjda med vårt arbete. Vår utbildade personal erbjuder noggrann och effektiv företagsstädning, varje gång vi är hos er.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  FLYTTSTÄDNING AV MITT FÖRETAG I ÖSTERSUND, HUR FUNKAR DET HOS ER?
  För att kunna ge dig en rimligt tidsplan och ta fram ett pris är det viktigt för oss med ett platsbesök. Vid mötet går vi igenom detaljer och kommer överens om vilken typ av flyttstäd du är i behov av och när det ska vara genomfört. Därefter får du en offert och vi lämnar alltid nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om du inte är nöjd med utfört städarbete kommer vi tillbaka och säkerställer att vi uppfyller det vi kommit överens om.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  VAD ÄR FÖRDELEN MED ATT ANLITA ER SOM STÄDFIRMA I ÖSTERSUND FÖR MITT HEMSTÄD?
  Genom att anlita oss vid hemstädning får du samma personal i största möjliga mån, vilket borgar för samma resultat varje gång samt skapa trygghet för dig som kund. Vi har självklart sekretess. Givetvis vill vi även skapa en bra och trygg arbetsplats för våra medarbetare och har som arbetsgivare kollektivavtal för all vår personal, vilket innebär att vi är ett seriöst städföretag som betalar skatt och arbetsgivaravgift. När du väljer oss som städfirma vid hemstädning eller flyttstädning har du rätt till RUT-avdraget som gäller vid hushållsnära tjänster. Läs mer om villkor för RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  JAG VILL FÅ MINA FÖNSTER PUTSADE, HUR GÖR JAG DÅ?
  När du behöver fönsterputsning kan du vända dig till oss för hjälp. Kontakta oss på telefon 010-141 49 00, så kommer vi ut till dig. Snabbt därefter får du ett fast pris på din fönsterputsning.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  VARFÖR SKA JAG ANLITA JUST FÖR STÄDNINGEN I ÖSTERSUND?
  Vi är noggranna, tydliga, punktliga och vi strävar alltid efter att vara så “lätta att ha att göra med" som möjligt. Skulle det mot förmodan uppstå problem eller att ni inte är nöjda med vårt städ, så tar vi ett samtal och löser det snabbt och smidigt. Önskar du referenser kan vi även visa resultat från uppdrag hos andra kunder på förfrågan. För att få en gratis kalkyl/offert, ring oss då på telefonnummer 010-141 49 00 eller skicka in din förfrågan direkt via e-post info@mittstad.se, oavsett vilken typ av städ du behöver. Varmt välkommen med din förfrågan.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  I VILKA STÄDER KAN JAG ANLITA ER SOM STÄDFÖRETAG?
  Vi på Mittstäd erbjuder er som företagare våra städtjänster på följande orter: Umeå, Luleå, Haparanda, Sundsvall, Ånge, Bräcke, Östersund och Duved. Är du i behov av hjälp med någon annan form av städning? Slå oss en signal på telefon 010-141 49 00.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  HAR NI NÅGRA LEDIGA JOBB I ÖSTERSUND?
  Ja, vi på Mittstäd finns alltid ett behov av nya duktiga medarbetare som är noggranna och erfarna. Söker du jobb och vill jobba hel- eller deltid inom städ, lokalvård eller med andra städtjänster? Ta då kontakt med oss för mer information. Du når oss på telefonnummer 010-141 49 00 eller e-post på info@mittstad.se. Vid eventuella frågor finns vi här.

Kundservice och försäljning - Ring oss vid frågor och konkreta behov

Lars Holmlund Mittstäd
Stefan Wickström Mittstäd

STEFAN WICKSTRÖM

Affärschef

stefan@mittstad.se

010-280 45 39

Våra städtjänster

Kontorsstäd

Butiksstäd

Industristäd

Fönsterputs

Trappstädning

Skolstäd

Bygg & sanering

Servicetjänster

Mattvätt / service

Tvättservice

Fruktservice

Påfyllnadservice

Du hittar Mittstäd i ytterligare 6 städer

Städbolag Ånge

Städbolag Duved

Städbolag Luleå

Lokalvård Haparanda

Städbolag Umeå

Lokalvård Sundsvall

Kontakta oss

Vill du veta mer om Mittstäd eller är du intresserad av våra tjänster? Skicka en förfrågan nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.


  Godkännande av policy

  Genom att välja detta godkänner du behandligen av dina personuppgifter