Mittstäd anställer Affärschef

Vi välkomnar Stefan Wickström som Affärschef på Mittstäd. Stefan har 20 års erfarenhet från städbranschen och är enligt Mittstäds VD, Lars Holmlund ”En av de vassaste i branschen och det är en fjäder i hatten att han vill vara med på vår resa framåt”.

Mittstäd startade sin verksamhet under hösten 2020 och har sedan dess etablerat sig på sex orter i Norrland och har idag nästan 60 anställda. Lars Holmlund säger; när man växer såhär snabbt behöver vi strategiska och erfarna personer för att säkra kvalitén och relationerna med våra kunder. Det är även viktigt att alla medarbetare känner sig sedda och får det stöd som de behöver. Vi startade därför en rekryteringsprocess av en affärschef i början av året.

Den 1 april börjar Stefan Wickström som Affärschef. Han ska i sin roll främst vårda befintliga kunder och säkerställa att driften har rätt förutsättningar. Stefan kommer även att föra dialog med nya kunder som söker ett städföretag med fokus på kvalitet och vill ha en långsiktig samarbetspartner. Stefan kommer ingå i ledningsgruppen och utgå från Sundsvall med hela Norrland som spelplan.